Napi szösz

Nov. 24, 2019
Nov. 16, 2019

 

Mire vágyom?
Miért szeretném ezt a változást?
Menekülök valami elől?
Hogyan járulna hozzá ez a változás az életemhez?
Mennyire állok készen?
Mi a legjobb, ami történhet?
Mennyire vagyok hajlandó megengedni magamnak?
Mit tettem annyira fontossá, nélkülözhetetlenné, hogy elkerüljem ezt a változást?
Hajlandó lennék ezt a struktúrát lebontani, hogy szabadon létezzek egy új valóságban?

Ariel:
Ideje a bőség rezgésszámára hangolódni. Segít átalakítani a Lélek tapasztalásának bevésődéseit, hogy lehetségessé váljon, amit eddig lehetetlennek tartottam. Vezet a változás útján. A hiányt teljességgé és bőséggé alakítja.

Szeretettel:
Mona Nemeth

Nov. 16, 2019

Kapcsolat Önmagaddal és a Forrásoddal

Az életed fizikai bántalmazással indult, erőszakkal, mely önromboló programmá vált a testedben, az elmédben, az érzéseidben. Életed fő kérdése a túlélés, a biztonság keresése, a kiszámíthatóság. Hogyan bízhatnál a Forrásban, amikor földi létezésed első pillanatai a szerető érintés hiányát, a fájdalmat jelentik számodra? Későbbi tapasztalásod, hogy nem bízhatsz az apában, a férfiban, mert akitől a védelmet, az óvó szeretetet várod, ökölbe szorított kézzel sújt le rád, és forrásod, édesanyád mindettől nem képes megvédeni. Elnehezül a fizikai lét, mi értelme az életednek? Éppen a megértés a kulcs, hogy mindez fejlődési lehetőséget nyújt a számodra. Ezt a kezdetet választottad, hogy Lélekként megadd magadnak, milyen bízni önmagadban, a szeretet erejében, a férfiban, az életben, Istenben. Nézd, Őrangyalod mindig veled volt. A belső erőd, mely lehetővé tette, hogy akarj élni, és kiteljesedni. Nem adtad fel. Hajlandó lennél-e lebontani minden olyan korlátot,struktúrát, nézőpontot, mely szerint félned kell az élettől? Hajlandó vagy-e minden függő, félelemre alapuló viszonyt átalakítani önmagad független létezésévé, autonómiává, szabad választássá és döntéssé?
Ez az új kezdet, a kiteljesedésed útja, hogy megtanulj örülni az életnek. Merj szeretni és beengedni mindent, ami lehetséges a számodra, és boldoggá tesz. Kapcsolódsz a Lélek Forráshoz, a feltétel nélküli szeretethez, mely átalakítja a dühöt, a félelmet, és szelíden békét teremt háborgó lelkedben.

Szeretettel:

Mona Németh Gróf

 
Nov. 16, 2019
Nov. 16, 2019

 

Szerződések, fogadalmak, ígéretek

Vajon hány fogadalom, ígéret és láthatatlan, a múltban gyökerező szerződés köti gúzsba a szabad választásodat? Kinek a jóváhagyására vársz, hogy azt tedd, amit szeretsz, amire vágysz? Kinél nem mersz teljesebb, eredményesebb lenni? Milyen bűntudat foszt meg a sikertől, az eredméynektől, a szeretetteljes kapcsolatoktól? Milyen betegséget teremtettél a testedben, hogy ne legyél egészségesebb, mint...? Mit nem fejezel be, hagysz elenyészni az életedben, hogy valaki halálához legyél hűséges? Mit nem engedsz meg magadnak az életedben, hogy azonosulj valaki veszteségével a családban? Milyen balesetet, betegséget éltél túl, hogy bizonyítsd, jogod van az életedhez? Milyen lehetőség mellett mentél el, hagytad ki, hogy valaki más meg nem élt kiteljesedését használd önmagad korlátozására?