Oct. 14, 2016

Lélek mesék

 A Jelen - Másképpen

Döntöttem, választottam. Ennek következménye van. Nem biztos, hogy olyan, amilyet reméltem, vágytam. Rosszul csináltam valamit? Lehet, hogy nem jó irányba indultam? Visszaforduljak? Máshol, másképpen, másokkal kellett volna..? Nem látom a fától az erdőt.

Itt a lehetőség az orrom előtt. Csak a régi programjaim futnak a 3D-s szemüvegemben, eltorzítják a jelen valóságát. A választási lehetőségeim szűkösnek, és sötétnek tűnnek ezen a szemüvegen keresztül. Mi lenne ha levenném?
A jelenben vagyok. A lényem minden szintjén. Itt mindent tisztán érzékelek, és tudom a megoldást. Erő van bennem. Maradok. Folytatom. Másképpen. Szeretettel és örömmel. Sőt másokat is képes vagyok motiválni a változásra. A sikerre fókuszálok. Teljes vagyok és boldog!

Az élet szép

Egyszer régen bántottak.. Sokszor kellett elviselned, hogy tehetetlen és kicsi vagy. Nem tudtad megvédeni magad, és nem volt, aki óvjon és vigasztaljon. Elhitted magadról, hogy bántható vagy. Így később is olyan helyzeteket, kapcsolatokat Választottál, ahol újra és még mindig azt hitted, hogy Nincs Választásod. Merevvé, közömbössé, bénulttá válsz, amikor bántva érzed magad. Azt várod, hogy a másik hagyja abba azt a rosszat, amit tesz veled. Most tanulod, hogy mondhatsz Nemet, és mire akarsz Igent mondani. Ráébredsz a belső erődre: Van Választásod. Szárnyalj szabadon!

 

 Még a halál sem választ el

Csodák történnek velem. Végre élek, végre kész vagyok a saját életemet élni. Mégis halogatok. Nincs bátorságom egyedül elindulni, a múltat lezárni. Pedig látom az utam, és már erőm is van, hogy rálépjek.

  • Én azt akarom, hogy boldog légy. Nem kell, hogy cipeld helyettem a terhet. Már nem számít.
  • Itt hagytál. Cserbenhagytál.  Nem tehettem semmit. Gyáván megfutamodtál. Egyedül kellett megoldanom. Csak a bűntudat maradt utánad, ami nem hagy élni. Hagyj élni!!!
  • Én csak szeretlek.. Hagy maradjak veled. Vigyázni akarok rád.
  • Te meghaltál. Én élek. Nekem nincs dolgom a holtakkal, neked nincs dolgod az élőkkel.
  • Szeretlek, elengedlek békével. Az emléked tiszteletére azt választom, boldog leszek.

 

    Itt várunk a Fényben, szeretünk. Közénk tartozol, vezetünk téged. Ne félj, nem leszel  megítélve. Nem kell, hogy büntesd magad, vagy bűnhődj. 

    Itt nyugalomra lelhetsz. Látod? A szeretet mindig összeköt. Nem veszíted el. Az örök szeretetet nyerted el.

 

  • Ez itt az életutam. Minden lépésemben boldog vagyok! Mindenhol kicsit másképpen. Ez itt az otthonom. Ez a családom. Meleg finom. Ez itt pénz! Jaj de boldog vagyok! Ez itt a munkám. Izgalmasan boldog. Ez itt a párkapcsolat. Biztonságosan boldog. Élek!!

 

 

Nagyika

Azért vagyok itt, mert az az érzésem, nem vagyok egyedül… Nem akarok szívni, de mégis, mintha valami, vagy valaki vezetné a kezem. Szédülök időnként, és összezavarodom.

Mindenki szédül és émelyeg. Harag és elszigeteltség teremt távolságot közöttünk. Nagyika a sarokban kuporog, tekintete üres, valami gonosz ül rajta. Ahogy megjelenik a Szeretet, a gonosz elgyengül, majd kiterül. Nagyika nem tudja hol van, nem érzékeli az őt körülvevő világot. Elméje elborult, így nem érzi a magány és a kirekesztettség fájdalmát. Nem tudja él-e, vagy meghalt, közömbös és fásult. Megrekedt valahol a Köztes Létben.

Ahogy a Szeretet erősödik bennem, Nagyika úgy ébred tudatára. Végre újból hozzánk tartozhat. Menj Nagyika a Fény felé. Isten Veled. Itt őrizlek a szívemben. Szeretlek.

 

Szív ügyek

1672 tavaszán fiatal lány veszítette el az életét egy süllyedő hajón. Megállt a szíve. Nem élhette meg a szerelem szépségét és gyönyörét. Nem lehetett szerető feleség és anya. Fogadalmat tett, hogy egy másik életben megtapasztalja a nőiség csodálatos szerepeit.

Erre az életre szívrendellenességgel született, tele szeretettel. Szívműtétre várt. A szívműtét a Lélek döntésének pillanata volt: Menjek, vagy maradjak?

Látta az élet lehetőségét. A kiteljesedést. A szeretetet, a szerelmet, a születendő gyermekeit.  A földi létet választotta. A lábadozásban rátalált az első szerelem. Az első ölelés, az első csók, az első búcsú.

Az élet bizonyossága. A jelen és a jövő.

 

 

Családi pénzügyek

Ha tőletek nem kaptam, ami jár nekem, akkor haragszom azért is, ha mástól, máshonnan kapom.
Jár nekem. Nem az én dolgom megteremteni. Itt ülök dühösen, tehetetlenül. Ordítok, piszkálódom. Mindenki hibás, én vagyok az áldozat, nekem harcolnom kell azért, ami másnak csak úgy jár. Hát mit vétettem én? Miért tagadtok meg engem? Miért érek kevesebbet a szemetekben? Pokolian megfizettek azért, hogy engem ki akartok zárni, hogy nekem nem akartok adni. Tudjátok mit? Megkeserítem a ti szátok ízét is. Nem hagyom, hogy nyugodtan aludjatok. Nem vehetitek csak úgy el, ami az enyém!

Ez nem a Te sorsod. Családi történet a rég múltból. Szereteted igazolásául vállaltad Te is a veszteséget, a kirekesztettség fájdalmát. Harcolsz az őseid helyett is. Mi lenne, ha a szeretetet választanád? Ha Te azt tennéd, amit az ősöd nem tehetett, hogy a szellemi tudásodból teremtenél, kreatív munkával bőséget magadnak? Ha szeretnéd azokat az embereket, akik melletted állnak, támogatnak és adnak Neked? Mondj köszönetet. Legyél hálás az élet ajándékaiért és lehetőségeiért. Adakozz és adj szeretetet, szeretetből. Engedd, hogy más források megnyílhassanak a számodra. Engedd magad szeretni és odatartozni.

 

 Mi is a nyertes sorskönyv?

Szegény családból származol. A jobb élet reményében hagytad hátad mögött a szülőhazád, a családod. Bíztál benne, hogy egy magasabb életszínvonalon élő ország népe befogad.
Tíz év alatt sok pénzt teremtettél a családodnak, akiket hátra hagytál. Közben láthatatlanná váltál, nincs státuszod, illegálisan élsz az álmok földjén. Nincs jogod tanulni,vállalkozást indítani, munkaszerződést kötni.
Az egyetlen megoldásnak a menekült státusz tűnt. Láthatóvá váltál és újabb korlátokkal nézel szembe, hogy akár ki is utasíthatnak az országból.
Csak egy dolog zakatol a fejedben, vízum kell, vízum kell...

Furcsán nézel rám, amikor azt mondom, ne a vízummal foglalkozz. Keresd a tanulás és a pénzteremtés lehetőségét olyan forrásokban, melyek nem helyhez és rezidensi státuszhoz kötöttek. Éld meg lélekben a szabadságot, hogy valóban szabad lehess.
Rámutatok, hogy tulajdonképpen ezt a földet Te nem szereted. Felragyog az arcod és mosolyogva válaszolsz, tényleg napfényes vidékekről álmodsz, szabadon akarsz utazni. Magad ura szeretnél lenni, önálló vállalkozással, és nem mások szolgájaként dolgozni.
Szerelemre, családra vágysz. Találd meg a szeretetet a lelkedben, az életedben, így biztosan rád talál a szerelem.
Nem érted, hogy ettől hogyan oldódik meg a vízum kérdés. Tekints magasabbra, és a boldogságra, higgy az élet teljességében. Válts fókuszt és vonzd be a megoldásokat, a lehetőségeket, a támogató kapcsolatokat.
Bűntudatot érzel, hogy most már magadra szeretnél figyelni, önmagadról gondoskodni, miközben a családod nem élhet jólétben. Alakítsuk át a gyászt: a családod tiszteletére bőséget teremtesz a saját életedben, hogy valóban legyen miből adnod.
Szeretni önmagad és az életed nem önzőség.

 

Sikeres üzletvezetés

Milyen blokkok állhatnak egy üzlet hanyatlása mögött?

Ha a fókusz mások életén van és nem a sajátodon.
Mások életét akarod rendbe hozni a sajátod helyett.
Az alkalmazottak úgy érzik, szívességet tesznek, hogy anyaságuk mellett bejárnak dolgozni pár órára.
Figyelmüket a gyermekek kötik le, akikre Te vigyázol az üzlet vezetése helyett.
Nem mersz változtatni a szabályokon, szokásokon, hagyományokon.
Tartasz új szolgáltatások bevezetésétől
Félsz, hogy ha újítasz, elveszíted a klienseid.
Nem jól képzettek az alkalmazottaid.
Azt hiszed, hogy csak bizonyos nemzetiségű vendégeid és alkalmazottaid lehetnek.
Hiányzik a támogató férfi energia az életedből és az üzlet életéből.
A túlsúlyban lévő feminin energia megborította az életedben és az üzletben a teremtő energia egyensúlyát, melyet a maszkulin és feminin energia dinamikus harmóniája biztosít.
Gyász egy elveszített gyermek miatt, a bűntudat, hogy Te élsz, ő meghalt.
Hogyan örülhetnél az életnek?
Hogyan foganhat meg egy új ötlet, válhat valóra?
Hogyan táplálod az újat, ha a halál veszteségét éled?

Milyen segítő energiák tehetik újból sikeressé az üzletet?

A gyász átalakítása szeretetté, elfogadássá, tiszteletté.
"Tiszteletben tartom a sorsod, a döntésed, a halálod.
Létrehozok az irántad való szeretetem jeléül valami újat."

Szeretet, szerelem, szexualitás örömteli teremtő ereje.
A narancssárga szín használata.

Képzeld el a csodás, új üzleted, tele új mosolygó vendégekkel és munkatársakkal.
Új ötletek, szolgáltatások bevezetése.
Több nemzet képviselői alkalmazottként és vendégként.
Rend: az anyák az anyaságot élik, a szolgáltatók a kreatív munkában találják meg az önmegvalósítást.
Egyenrangú felnőtt szerződések.
Támogatás, segítség elfogadása.
Szeresd a pénz energiáját.
Tölts minőségi időt magaddal.
Utazz és fogadd be a világot.
Az életed és önmagad szeretetéből tudsz energiát meríteni a feladatok megoldásához.
Sok sikert!

 

 

Gyógyulás

És igeeeen!!!! 12 mm-ről 4 mm. Most pedig konzílium, hová tűnt a daganat :) És bár a daganatot nem lelik, a kemoterápiát folytatnák... Bátor ember az, aki saját felelősségére erre nemet mond, mert bízik az élet csodájában.

 

Tájfun Hongkongban

Hát.. időjárást még sosem vizsgáltam energetikailag, és hihetetlen.. A gyászra akadtam rá. Harag és bűntudat a "légköri" viszonyokban. Az emberek 1-2 csakrából teremtenek, nincs idejük az önmegvalósításra, a magánéletre. Nem szívbéli és szellemi szintű s,zeretet alapú anyagi teremtés zajlik, nem szeretet alapúak az emberi kapcsolatok, ettől frusztráltak.

Átalakítás után:

Szabadság, kreativitás, tisztelet, eredmények, hűség önmagukhoz és a saját belső értékeikhez. Jóakarat, érzelmi biztonság.

A hitrendszer: Én döntök arról, mit hiszek, nem pedig azt hiszem, amit el akarnak hitetni velem. Fogadalom -kövessek valakit/valamit - átírása szabad választássá. Szeretett, nagyvonalú, elfogadott tisztelt.

 

Élet leckék - Mellrák

Gondoskodom, tehát vagyok. Táplálok másokat, ez az életem. Majd én megcsinálom, Te használod, fogyasztod, élsz vele, élvezed, tönkreteszed, visszaélsz vele. Gondoskodom, csak ne bántsatok. Egyszer majd én is.. nekem is...

Mikor ismered fel, hogy Te is létezel? Jogod van a szeretetre, az örömre. Kifejezheted a vágyaid, kielégítheted a szükségleteid. Kérhetsz, kaphatsz, elfogadhatsz. Élhetsz a lehetőséggel. Megengedheted magadnak. Szerethető vagy. Semmilyen módon nem kell fizetned az árát, hogy odatartozhass. A szeretet van. Belélegezheted, mint a tiszta oxigént. Szeresd magad. Ünnepeld magad. Találd meg a boldog pillanatokat. Az élet táplál és nem elvesz. Ha úgy döntesz. Minden pillanatban van választásod. Válaszd a szeretettel teli életet minden kihívásával és kockázatával együtt.

 

Milyen negatív programozottság okozhat térdsérülést?


Annak a tagadása, hogy szabadon mozgok az életben.

A gyermekek gondozása, a családi élet, a férj követése más országba, önfeladással jár. Mindent, ami az Én-t jelenti a számomra, hátra hagytam.
Szükségem van magamra, a velem töltött intim időre, a kedvenc elfoglaltságaimra, a saját sikereimre és eredményeimre. Szeretnék saját magamról dönteni, magamért magamat választani, hogy ismét szexi feleség és jókedvű anya lehessek.

 

                                                                                                                                   
 
Mikor kapod meg..?

A sötétség láthatatlanná tesz. Sötét gondolatok, sötét érzések, önsajnálat. Mindez nem látszik, nem hallatszik a szeretet fényében, egy örömteli világban.
Van teremtő ereje? Igen van. Az árnyékvilágban. A félelem félelmet, a fájdalom fájdalmat szül, hacsak nem döntesz úgy a jelen pillanatban, hogy végre az örömöt és a szeretetet választod.
Mikor kapod meg, amit szeretnél, amire vágysz? Ebben az örömteli, áldott pillanatban. Lehet az életed teljes, sikeres. Lehetsz boldog, megelégedett és szeretett. Tégy úgy, mintha minden kívánságod teljesült volna. Képzeld el… Mosolyogj, és ne halogasd az örömöt.
Keress új nézőpontokat, alkoss újat, cselekedj valami szokatlant. Fedezz fel valami újat. Élvezd az új életed.

 

                                                               Csalánkiütéses a gyerek, avagy mire tanít a pénz

Csalánkiütések a gyermek bal lapockáján. Mit visz a hátán anyai teherként a múltból, ami irritálja?

Anya és apa már régóta külön élnek. Anya sokat veszekszik apával, és dühös rá, mert nem gondoskodik rólam. Sokáig nem tudtam, mi a pénz, miért haragszik miatta apura. Én csak csalódott és szomorú vagyok, hogy keveset lehetek apával. De most anya nagyon mérges és kétségbeesett, hogy apu miatt nem lesz hol laknunk. Megint azt hallom, hogy a pénz miatt.

Már nagy vagyok, tudok majdnem ezerig számolni! Anya már azt is megengedte, hogy egyedül menjek vásárolni a közeli boltba. Most már tudom, a pénzből lehet megvásárolni az enni és inni valót.

Én csak anya félelmét érzem, a PÉNZ miatt, de még nem teljesen értem, mit csinál a pénz. Azt mondtam anyának, hogy én olyan munkahelyet akarok, ahonnan nem lehet engem kirúgni. Anya szerint nincs ilyen. De van! Ott ahol én leszek a főnök.

A fennálló pénzügyi krízis minden családtag számára hordoz fejlődni és tanulni valót. Apát és anyát a felelősségvállalásra tanítja. Anyát arra, hogyan ébred fel a saját kreatív ereje és oldja meg minden családtag számára a lehető legjobb módon ezt a helyzetet. Apának megmutatja a múltban hozott döntések következményeit, az Ok-okozat Univerzális Törvénye érvényesíti magát, hogy kéretik tiszteletben tartani.

A gyermek a saját életútja, jövőbeli hivatásának megválasztása szempontjából tapasztal: hírnév, siker, pénzzel való kapcsolata alakul a jelenlegi döntések, megoldások alapján. Mit hisz, érez és gondol a pénzről a szülői minta alapján. Hogyan teremti majd felnőttként a pénz? A családi hiedelmek ellenében? Akkor neki is a krízisen lesz a fókusz, az elkerülés szempontjából. Vagy valódi erőforrásokat kapcsol be, ha anya és apa, és más családtagok segítő hozzáállása pozitív eredményeket hoz.Az Isteni Rend helyreállítása a családban: párkapcsolati válás rendezése, szülői szerepekben való felelősségvállalás, egyéni, párkapcsolati, szülői és családi határok láthatósága, tiszteletben tartása, ami a rendezettséghez szükséges.

Útmutatás és megoldás: az anya a gyermek kreativitását, tehetségét támogató aktív tevékenységekben (szakrális csakra) fontos, hogy részt vegyen, azzal a külön fókusszal, hogy neki is jövőképet mutat, a saját pénzteremtő erőforrásaival, lehetőségeivel kapcsolatban.

 

Eljutok a baj forrásáig ebben a helyzetben

Miért olyan nehéz és fájdalmas az élet a szakítás után egy évvel?

Blokkoló belső hiedelmek:

Szeretnék első lenni. Bár halott lennék.

Más bőrszínűtől való félelem.

A stressz okozó kora: előző élet.

Belső archetípusok: rabszolga/szolgáló

Kapcsolódó lelkek: egy férfi és egy gyermek (magzati kor 8. hét).

Félelem: másokat bántanak majd. Nem érzem magam biztonságban.

Testi aspektus és korrekció:
Szex csakra : szexuál energiák, befogadás és teremtés képessége, jövő, alkotás.
Szem rövidzárlat: lefelé irányuló tekintet csukott szemmel. A jelent, a jövőt látod? Vagy a múltbéli szégyenre fixálódott a Lélek tekintete?
Agyféltekék összehangolása, férfi-női energiák kiegyensúlyozása, saját sorsod, Lényegi Éned Választása.
Testalkatfunkció: érdeklődés hiánya.

Ragaszkodsz a fájdalomhoz, a veszteséghez? Az örök szeretői szerephez? Az alá-fölérendelt viszonyokhoz? A kirekesztettséghez és az elszigetelődéshez? Valóban az elérhetetlen, már más kapcsolatban elkötelezett férfi jelenti a szerelmet? Tényleg éveket szeretnél eltölteni egy titkolt kapcsolatban, ahol a férfi egy másik nővel, és családdal jelenik meg a külvilág színpadán?

Vagy szeretnél királynő lenni egy kapcsolatban? Meglátod az újat? Észreveszed a lehetőségeket egy új kapcsolat indítására? Mutatsz érdeklődést a férfiak iránt? Látod azt a férfit, aki szeretettel közelít hozzád? Van jövőképed egy szeretetteljes párkapcsolatról és egy saját családról? Egy (több) gyermek születéséről, neveléséről? Látod magad boldogan, kivirágozva?

Isten hozott a jelenedben és a jövődben.

 

A Lélek hűsége a családi gyökerekhez

Végre valami jó történik veled. Egyik szép történet és siker a másik után. Örülsz a csodáknak, kinyílsz a művészetekre, a szórakozásra, a társaságra, a szeretetre. Áramlik hozzád a pénz, megengedheted magadnak, hogy új helyet válassz magadnak.
Aztán hirtelen lebetegszel. Mert a gyökereidhez való lojalitás és szeretet még mindig erősebb, mint a saját boldogságod megteremtése. Lázas vagy, a tested meg akar szabadulni a terhektől. A gyökércsakra (gyökereid) a piros színt kívánja, hogy végre életet lehelj a halott, befejezetlen tragikus történetekbe a saját sorsod megélésével.
Az önmagadon való munka segít átalakítani a testi-lelki elgyengülést, és érzed, az életet, az egészséget, az örömöt vágyod, nem a betegséggel járó bezártságot.
Isten hozott a saját új életedben.

 
Miért nem megy a matek dolgozat?                                                                       
 
Békítő vagyok. Harmóniát teremtek minden áron. Az egészségem, az eredményeim, a saját magamra fordított idő kárára. Úgysem figyel rám senki. A haragomat közömbösség, és fásultság mögé rejtem.Nem, nem akarok színes dolgokat, a fekete a színem, fúúújjj a piros?! ja, persze, 4 évesen még szerettem rajzolni. De ma nem érdekel. Az sem érdekel, hogy 1-t kapok.Azért jó lenne, ha apa végighallgatná, amit mesélek... ha nem vágna közbe és nem terelné másra a szót. Ha nem inna és nem kiabálna.Most tényleg 22-eseket kell rajzolnom ahhoz, hogy ne bukjak meg matekból?Ja, láttad? Ma piros tornacipőben jöttem hozzád...
 
Hazug és Igaz Hangok

Mai energetikai átalakításban a jelen tünete: időnkénti fullasztó köhögés roham, amitől nem tudok megszólalni és nem kapok levegőt.

A jelenben a stressz a halláson és a kommunikáción mutatkozott. Túlzott érzékenység a hangokra. Őszinte, vagy hazug a hang?
A legfontosabb kapcsolat apa hangja, amikor nem mond igazat, amikor lemondja a találkozót.
Azután mindenki más hangja, hogy bántó, vagy szerető hang.
A hang alapján bízom meg az emberekben. Mennyire hallathatom a saját hangom, mondhatok ki dolgokat, vagy mutathatom meg magam? Mennyire őszinte a saját hangom, amikor beszélek, kérek, igent, vagy nemet mondok?
A blokk egy múlt béli életből hozott trauma, ahol mentálisan sérült volt, bántalmazták, kínozták, és nem tudta kifejezni magát. Csak a hangokból ismerte fel, valaki jó szándékkal közeledett, vagy bántani akarta.
A teste hidratálást kért, belül víz ivással, külsőleg fürdés, gyógyító saját hanggal, énekléssel, és az úszás segítene neki.
Szeretet alapú érzések: bizalom, elfogadás, szeretet, szeretve lenni, nyitottság, áldott élet.
Útmutatás: életfeladat: mások gyógyítása hangokkal, és segíteni másokat az igazmondásban.

 

Archetípusok, szerepszemélyiségek SSC

Egy energetikai átalakításban több, mint 10 szerep, archetípus diszharmóniáját, egymással való konfliktusát mutatta a rendszer. Ez a belső szétesettség külső konfliktusokban is megmutatkozott, majdnem ugyanennyi személyt mutatott a kapcsolati rendszer, a valós helyzetben is beazonosíthatóak voltak.
A konfliktus középpontjában a pénzzel való kapcsolat energiája állt, a személyek és a kliens kapcsolatában, valamint a szerepek egymáshoz való viszonyában.
Az átalakítás után megjelent a harmónia, amely egyben útmutatásul is szolgált, hogy mely szerepszemélyiségek és minőségek együttműködése hoz létre harmóniát a kapcsolatokban, és a pénzhez fűződő viszonyban.
Mentor, feltaláló, újító, reformer, látó/látnok, lázadó (áldozati szerep helyett), üzletember, arisztokrata. A pénzzel való kapcsolat: érzelmi rezgés: megelégedettség, szenvedély, lelkesedés, tettre készség.
Ezek a szerepek, és szeretet alapú érzések a kliens életében most aktivizálódó tevékenységre utalnak, ami rezgésében szó szerint kiemelné eddigi kapcsolati minőségeiből, és az önromboló cselekvésmintákat aktív, teremtő tettekké változtathatja.

 

Hagyományok, tradíciók - a kényszer átka

A mi családunkban ez a szokás. Nem tehetsz másképpen. Gondolj a családodra. Ezt nem teheted velünk! Ez a házasság. A férfiak már csak ilyenek. Ez az asszonyok sorsa, fogadd el. Egyedül éhen halsz. Nem hagyhatod el anyádat. Én is tűrtem a pofonokat. Ha megcsal, akkor is te vagy a felesége.

Érzelmi zsarolás. Elkobzott útlevél. Háztartási munka. Értéktelenség. Pénz nélküliség. Iskolázatlanság.
Miben bontakozhatna így ki egy nő élete, ha nem elégíti ki a házasság és a családi élet?
Ki támogatja, amikor valami mást is szeretne az élettől, mint megalázottságot és bántalmazást? Korlátok és félelem helyett szabadságról, és önállóságról álmodik.
Ki ad neki esélyt a változásra, ha a nők és a férfiak egyaránt elfordulnak tőle a családban?
Mekkora bátorság kell ahhoz, hogy egyedül elinduljon az iratait megújítani, titokban, segítség és pénz nélkül?
Amikor a vágya egy másik földrész, ahol szabadon élhetnek, tanulhatnak a lányok, asszonyok?
Neki egy csoda, hogy nők élhetnek egyedül, és fenntartják magukat. Az is csak a tündérmesében és más országokban létezik, hogy szerelemből, szabadon választhat párt.
Egyszerre félelmetes és izgalmas.
Egy dolgot tud: ahogyan most él, abba belehal.
Az életet akarja. Minden kockázatával és kihívásával együtt.

 

Egység és Elkülönülés

Stressz hatására elkülönülsz legtudatosabb önmagadtól. Valamelyik korábbi életszakaszodhoz kapcsolódó szerepszemélyiséged veszi át a hatalmat tudatos működésed felett. Ő valamikor a túlélésed szolgálta, hogy ne félj, ne fájj annyira.Mégis ő a fájó részed, akire nem akarsz emlékezni, akit próbálsz elrejteni. Kirekeszted, így ő is elkülönülésben él benned, és őrzi a fájdalmad.
Tudatalattidban eltemetve végez akna munkát, és akadályoz, hogy a jelenben, minden rendelkezésre álló képességedet és készségedet használva oldj meg egy helyzetet. Elkülönít tudatosságodtól, és zsigeri reakciókra késztet, ami újból fájdalmat okoz, és konfliktusokat gerjeszt benned és körülötted.
Az önmunka segíti ezeknek a mintáknak, szerepeknek a tudatosítását, átalakítását. Megtanít szeretni sérülékeny, megtagadott önmagad. Így kerülsz egységbe, harmóniába önmagad minden aspektusával, érzésével. Így tudod elfogadni és átalakítani a nehéz élményeket, fájdalmas emlékeket. Megtanít felelősséget vállalni a választásaidért, hogy ne hibáztasd magad és másokat. Szeresd önmagad.

Haza

Hogyan tudod megvetni a lábad egy országban, ha valójában máshová húz a szíved? Azt várod, hogy befogadjon, megélhetést nyújtson. Szeretnéd biztonságban érezni magad, jól élni, sok pénzt teremteni, vállalkozást indítani. Közben gyermekkorod óta egy másik hazába vágysz. Ez belső konfliktust okoz, bűntudatot érzel, és gyászolod azt a tinédzsert, aki megígérte magának, hogy megvalósítja az álmait. Az a benned élő fiatal lélek büntet belül, szabotál, hogy ebben a választásban félj, ne legyél sikeres, mert nem tartottad be az ígéreted.
Mit tehetsz? Most már a családod is tőled várja a csodát...

Mondj köszönetet a szüleidnek az óhazában, hogy életet adtak neked. Fejezd ki hálád a szülőföldednek, hogy családot, otthont, biztonságot nyújtott neked. Táplált és tanított. Köszönj meg mindent, amit onnan kaptál, és mondd el neki, hogy a tehetséged, a tudásod, most egy másik hazában teljesíted ki a családod és szülőhazád tiszteletére.
Köszönd meg a befogadó országnak, hogy fedelet, megélhetést, az odatartozás, a befogadottság érzését biztosítja neked és a családodnak. Új életet és lehetőségeket kaptál a fejlődésre, a tanulásra. Kérd ezt a földet, hogy segítsen tovább utadon a vágyott haza, életed álma felé. Adj hálát érte, tiszteleted és köszöneted jeléül.
Szeresd és dédelgesd az álmot a szívedben, gondozd a jövődet pozitív képekkel, hittel, tervezéssel, aktív cselekedetekkel.
Élvezd a sikert. Éld a sorsod.

 

Harag és szeretet

Haragos vagy, veszekszel. Visszautasítod az ölelést, az érintést. Kifogásokat keresel, büntetsz, hibáztatsz, és bántod a párod. Közben arra vágysz, hogy szeressen. Megijedsz, mert érzed, szakadék támadt kettőtök között. Rémülettel tölt el, lebénít, és nem ismered fel, hogy a szeretet hídján közeledhetnél. Az érzelmi és a fizikai távolság kétségbe ejt, és gyanú támad benned: biztosan van valakije. Mást szeret. El fog hagyni. És te még mindig nem tudod, mit tegyél, pedig szereted.

Olyan egyszerű... Nyújtsd ki a kezed, tárd ki a karod és a szíved. Mondd ki:
Szeretlek, köszönöm, hogy vagy nekem. Köszönöm mindazt, amit tőled kaptam. Köszönöm a gyermekünket. Tisztellek. Téged választottalak társamként az életre. Veled akarom élni az életem.

Nagy szavak? Nem szoktatok ilyeneket mondani egymásnak? Csak az esküvőn mondunk ilyeneket, vagy még ott sem?
Minden pillanatban érezheted és kifejezheted a szereteted.

 

Kreatív Teremtő Erő

Van egy kívánságod, egy vágyad
Képzelő erőd, hogy lásd a megvalósult álmod
Örömteli izgatottság a szívedben
Mosoly az arcodon és a szemedben
Bátorságod, megosztani másokkal
Kérsz
Hited abban, hogy megkapod
Élsz a felajánlott lehetőségekkel
Aktívan cselekszel
Együttműködsz
Boldog és elégedett vagy a Teremtés folyamatában
Köszönetet mondasz hálával
Élvezed a sikert
Megváltoztatod magad körül a világot
Adsz

 

Tévhitek, hitrendszerek, félreismerések

Hited szerint kapcsolódsz egy Rendszerhez, ami olyan pozitív értékeket, fejlődési lehetőséget kínál, amire mindig is vágytál. Siker, hatalom, pozíció. Úgy érzed, ráakadtál az Igaz Forrásra, végre odatartozhatsz, elismernek. Ezért cserébe bármilyen követelményt, elvárást teljesítesz, és betartod a Szabályokat.
Végre fontos vagy, figyelnek rád, és kitűnhetsz. Észre sem veszed, hogy közben elszigetelődsz, elveszik a realitással való kapcsolatod, és a való világban romos az életed. Tönkremennek a kapcsolataid, mások anyagi forrásait használod a Túléléshez, mert abban a hitben élsz, hogy a Rendszerben mindened megvan. Leginkább hatalmad, a nálad kétségbeesettebbek és gyengébbek fölött. A Rendszer azt mondja jó Vezető vagy, Sikeres, és Elismert.
Aki nem így lát téged, az a Rendszeren kívül él, és ellened van. Rájuk nincs szükséged a további életedben, mert itt mindent megkapsz. Azt hiszed, védelmet kapsz, és ellenállhatsz a változásnak. Nem látsz tisztán, elveszíted az önmagaddal való kapcsolatot és lekapcsolódsz a saját belső Forrásodról, a Szeretetről. Közömbössé válsz mások élete és érzései iránt.
Önzőnek tartod azokat, akik nem tartanak veled, mert félnek attól, amiben te élsz, és a saját életüket akarják élni, nem azt, amit az általad magasztalt Rendszer közvetít. Ők nem elvenni akarnak másoktól, hanem szeretettel Hozzájárulni mások életéhez.
A nem szeretettség élménye egyre dühösebbé, elkeseredettebbé tesz, és egyre inkább elszigetel. Talán már félsz… és az egyetlen, amibe kapaszkodhatsz a tévhited, amit a Rendszer a fejedbe ültetett. Vajon mi történik, ha majd nem felelsz meg az elvárásoknak? Ha megszeged a szabályokat? Valóban biztonságban vagy?
Emlékeztetlek, hogy a saját Forrásodhoz mindig kapcsolódhatsz, soha nem is voltál nélküle. Bármelyik pillanatban dönthetsz úgy, hogy a Szeretetet Választod.

 
 
Szerelem kereső
Még ki sem gyógyultál a szeretői kapcsolatból, siratod a veszteséged, a fájdalmad, és máris keresed a következő partnert, aki begyógyítja ezt a sebet. Nem érted, miért történik veled mindig ugyanaz.

Nem téged választanak, hanem azt a nem működő, rossz házasságot, a házsártos feleséget. Vagy a függetlenséget, és nem a veled együtt életet.
Vajon mit csinálsz rosszul? Hiszen csak szeretetre vágysz, mint mindenki más. Úgy érzed, az egész életed adod cserébe, még sem kell.
Aztán kiderül, kicsi lányként fogadalmat tettél. Te nem leszel olyan, mint édesanyád. Te egy férfitól sem fogsz függni anyagilag, hogy kiszolgáltatott legyél. Édesanyád azt mondta, azért nem válik el, mert egyedül nem tudna eltartani.
Te megfogadod, majd Te erős leszel, édesanyád helyett is. Erősebb, mint bármelyik férfi, nehogy alul maradj...
Nem mered megmutatni a sérülékenységed. Annál inkább tudod, mi az elképzelésed, és mit akarsz. Nem tudod kivárni, amíg beérnek a dolgok, mert a hátralévő életedre akarsz garanciát, hogy soha nem hagy el, és mindig szeret téged.
Az sem jó, ha gyengének érzed a férfit, és az sem, ha erősebb, mint Te.
Akkor mi a megoldás?

Élvezd az életet. Csinálj szeretem dolgokat. Csempéssz a mindennapokba apró örömöket. Keresd olyan emberek társaságát, akikkel jól érzed magad. Fedezd fel a világot. Ne a párkapcsolatot akard minden áron, hanem engedd, hogy az élet olyan helyzeteket teremtsen a számodra, ahol megismerheted azt, aki téged választ, aki téged szeret. Akit Te is a maga valójában szeretsz, és fogadsz el. Akivel aktívan hozzájárultok egymás életéhez. Akivel szeretsz időt tölteni, nem csak a négy fal közötti intimitást megélni.

 

A Te saját Belső Hatalmad

Nem értheted meg mások érzéseit, ha a magadét elzárod.
Nem tudod mások érzéseit megváltoztatni irányodban, csak ha te érzel másképpen.
Nincs hatalmadban mások életét átalakítani.
A saját életed változásai hatnak másokra.

 

Amikor a gyermek viszi a terhet

Megbetegíti magát, hogy Édesanya és Édesapa mellett lehessen.

A Mágikus Gyermeki gondolkodás:

Ha ott vagyok anya mellett, nem érheti baj.
Ha én beteg vagyok, akkor neki nem kell betegnek lennie.
Anya sír, és nem figyel rám. Tennem kell valamit, amitől elmúlik a szomorúsága. Akkor figyel rám, ha dühös miattam, ez sokkal jobb, mintha csöndben van.
Kibírom, majd én erős leszek helyette is.
Ha rosszul tanulok, leül mellém és segít házifeladatot írni. Jó sokszor elrontom, mert akkor sokáig itt van velem.
Apát is többször láthatom így, és hárman megint együtt vagyunk. Az még jobb, hogy apa visz kórházba és ott ül az ágyam szélén. Akkor innen most jó sokáig nem megyünk haza. Itt apa és anya nem veszekszenek egymással, engem féltenek, együtt simogatnak és szeretnek engem.
Apa még meg is öleli anyát, amikor sír.
Jó betegnek lenni.
Apát is többször láthatom így, és hárman megint együtt vagyunk. t, apa visz kórházba és ott ül az ágyam szélén. Akkor innen most jó sokáig nem megyünk haza. Itt apa és anya nem veszekszenek egymással, engem féltenek, együtt simogatnak és szeretnek engem.

 

Mi a siker?


Boldog, elégedett, és izgatott vagyok. Mások is velem örülnek, és aktívan hozzájárulnak a közös sikerhez.
Amikor megérezhetem a Teremtés erejét, a saját és mások pillanataiban, mert valami nagyszerű történik, amit együtt alkotunk meg.
Köszönöm.

 

Hiszel a véletlenekben és a csodákban?

Egy kedves ismerősöm egy álmát szerette volna valóra váltani, és nem hitte, hogy sikerül. Veszteségtől való félelmét átalakítottuk csodákban való hitté, pozitív jövőképpé.
A pénztárcámban "véletlenül" találtam 20 EUR-ot, amit gondolkodás nélkül adtam neki hozzájárulásként az álmához, hogy elhiggye, megkapja a támogatást az Univerzumtól.
Nem sokkal később egy 10.000 Ft-os címletet talált a járdán:)
Majd egy barátjával beszélgetett az ötleteiről, a terveiről. Pénzbeli segítséget kapott tőle a terveihez, és máris elindulhatott az álomgyár.
Részt vett egy rendezvényen, ahol ingyenes termékekkel lepték meg, kapott ajándék kártyát szolgáltatás díjmentes igénybevételére. Amikor kinyitotta a borítékot kiderült, hogy 2 db kártyát rejt, egyenként 30.000 Ft értékben. Az egyik kártyát nekem hozta el ajándékba. Köszönöm!

A teremtés megvalósulási ideje ebben az esetben 1,5 hét volt:)))))))) Az álom, amire vágyott, májusban beteljesül.

 

Gyász és Teremtés

Érzed, hogy feszít belül valami, nyugtalan és szomorú vagy. Elégedetlen azzal, ami van, azokkal, akik körbevesznek. Nem érted, hogy mi változott benned, hiszen minden ugyanolyan, mint hónapokkal ezelőtt, amikor még mosolyogtál, örültél.
Ha megkérdezem, mire vágysz, valószínűleg azt válaszolod, belső tűzre, izgalomra. Amikor úgy érzed ismét fontos vagy magadnak, és van miért felkelned minden nap.
Pezsegni szeretnél a munkádban, újabb és újabb ötletekkel. Olyan emberekkel szeretnéd körbevenni magad, akik inspirálnak, együtt örülnek veled az életnek.
Szerelemre, csiklandós izgatottságra vágysz a partnereddel, hiányzik a szenvedély.
Akkor miért vagy szomorú?
Éppen gyászolod a régi életed, a megszokott működésed. Nem találod a helyed, és nem tudod ki vagy igazán, amikor már nyűgös a régi, és még nem tudod hová tartasz.
Keresd, ami örömöt hoz a mindennapokba, ami igazán a tiéd és rólad szól.
Mire vágysz ebben a pillanatban? Ugye, hogy megadhatod magadnak?
Hol szeretnél lenni egy hónap múlva?
Na és milyennek képzeled az életed egy év múlva?
Önzőség másra vágyni, mint ami van? Nem!!!
Találd ki, Teremtsd meg, Cselekedj!

Mentés

Mentés