Apr. 28, 2018

Az Út

Az Álmodó

Aki alkotni akar. Szabadon, spontán követve kristály szivárvány álmait. Letér a megszokott útról, hite vezeti és felismeri az Ég által küldött jeleket. Örömmel és lelkesedéssel fogadja az újat. Tele az élet csodákkal. Ám ha hagyja magát korlátozni és szabotálni, a vesztesek utcájába kerül.

Az Ego

Aki akadályozza és lebeszéli az alkotót. Az álmodozás veszélyes, súgja fülébe. Gyárts terveket, építs stratégiákat, és tartsd meg a kontrollt. Vigyázz az úton! Óvva int, körültekintően változtass. Légy óvatos!
A külvilág szava fontos számára. Elveszítette az életöröm fonalát, egyre gyengül, így egyre több hatalmat akar. Nem akar és nem tud veszíteni. Ha díszes ruháját és koronáját végre levetné, ragyogó önmaga lehetne, és Álmodóként alkotna.

A Mester

Arra figyelmeztet, hogy a tudás és a bölcsesség nem szolgálhat gyöngyszemként a koronádon. A szellemi és lelki érettség, a lélek tapasztalása, az átélt felismerés
tölti meg a tudásod élettel. Járd be az Álmodó útját.
Alkotó erőd, gondolataid, képeid, saját szellemi teremtményeid értékek. Hozd létre őket és oszd meg őket szeretettel, hálával, fogadd érte cserében az élet ajándékait.