Apr. 30, 2018

Elengedés

Tényleg el tudsz engedni kapcsolatokat, érzéseket, gondolatokat, vagy beidegződéseket?
Vagy jobban tetszik az a szó: átalakítod a nem működő, nehéz helyzeteket?

Ha valamit kiengedsz a kezedből, elejted, az is átalakul:))) összetörik, szétesik, kilapul. Nem tudsz nem tudomást venni róla, mert ott terül el a szemed előtt a látványa, csak más halmazállapotban:)))))))))

Ugyanez vonatkozik a belső látásodra. Attól, hogy nem nézel rá, nem foglalkozol vele, még nem engedted el. Egészen addig végez akna munkát benned, és az életedben, a kapcsolataidban, amíg újból rá nem nézel, és átalakítod magadban elfogadással és szeretettel.

Általában új évi jó szokásod a fogadalomtétel, és kezed a szívedre téve fogadod meg, hogy holnaptól... új év, új kezdet, új élet.
Miből gondolod, hogy egy éjszaka alatt gyökeresen megváltozik az életed?:))))
Mi lenne, ha nem várnál új évig? A hold ciklusokra hangolódva, a természet ritmusával együtt bármikor képes vagy a megújulásra.

A mai telihold jó alkalom arra, hogy megírd a kis listádat, mi mindent szeretnél elengedni, akarom mondani átalakítani az elkövetkezendő időszakban.
Figyeld az elkövetkezendő 14 napban, hogyan változnak a szokásaid, az érzéseid a gondolataid. Hogyan csökken az ereje annak, ami eddig negatívan hatott rád, félelemmel töltött el, vagy éppen fogva tartott.
A papírt őrizd újhold estéig, majd égesd el.

Írd össze, milyen vágyott dolgokat szeretnél bevonzani és teremteni. Tedd ki a papírod a hold fényébe, hogy feltöltődjön a megújulás energiájával.
Aztán add át a nap fényének, hogy életerőt sugározzon a kívánságod teljesülésébe. Határozd el magad, hogy mit vagy hajlandó tenni nap mint nap a vágyott cél eléréséért. Tedd ezt addig, amíg ki tudod pipálni a vágylistán a kívánságaid teljesülését.

Jó munkát:)

Mona Nemeth

 
 

Mona Nemeth