Aug. 23, 2018

Intuíció, vágy és akarat

 

Mikor tagadod meg az intuíciót? Amikor görcsösen, nagyon akarsz valamit. Annyira vágysz rá. És még jobban félsz, hogy mi van, ha nem kapod meg. Ha azt hiszed, nem érdemled meg. Ha nem bízol, és még ezerszer elmondod a kívánságod, hátha meghallja az Univerzum, mert szépen kéred. Mert jó kislány/kisfiú/ember vagy.
Közben elmész a jelek, a lehetőségek mellett, mert nem figyelsz a pillangószárnyakra a gyomrodban, az örömre a szívedben. Belső képeid elhessegeted, mert nem hiszed el, hogy megvalósulhat.

Milyen lenne, ha elképzelnéd, hogy már megkaptad?

Az Univerzum angyali szárnyakon repíti feléd a megoldást, az első lehetőséget.. Majd a következőt... Csukd be a szemed, nyisd ki a szíved és a lelked. És máris érzed... Ott van. Benned van. Csak arra vár, hogy létrejöhessen, hogy megteremtesd. A valóságod. Már most ebben a pillanatban. Isteni Időzítésben. Ne izgulj.. jól választasz. Jó döntést hozol. Egyre könnyedebben hallod meg ezt a suttogó belső hangot, mert már nincs benned félelem, csak végtelen öröm és szeretet. Megerősödött a hited önmagadban.

Elhiszed, hogy értékes vagy. Elfogadod, amit az élet kínál.
Bízol a képességeidben, a döntéseidben, a lépéseidben, és a sikeredben. Mert úgy teszel, ahogy Van. Az Isteni Rend szerint.

Látod mekkora Teremtő Erőd van?