Aug. 29, 2018

Hogyan blokkolod a vágyaid teljesülését?

 Hogyan változtathatod Teremtő Erővé?

Sokszor kapom a kérdést, hogy annyira erősen vágyom rá, annyira szeretném az újat, miért nem sikerül? Nekem miért nem működik a Vonzás Törvénye? Elképzeltem, rituálét végeztem, holdtölte, újhold, ima, meditáció, fotómontázs.. mit tegyek még, hogy sikerüljön?
És egyre frusztráltabbá válsz a teremtő folyamatban, egyre inkább erősíted magadban, hogy úgy sem sikerül... pedig már 1 hete, 1 hónapja minden nap fohászkodsz az Univerzumhoz, az angyalokhoz.

És egyre frusztráltabbá válsz a teremtő folyamatban, egyre inkább erősíted magadban, hogy úgy sem sikerül... pedig már 1 hete, 1 hónapja minden nap fohászkodsz az Univerzumhoz, az angyalokhoz..
Mihelyt megjelenik a kép, a gondolat a fejedben, az már létezik az információs mezőben is, és megvalósult. A fizikai síkon azonban úgy gondolunk rá, hogy időre van szükség a manifesztáláshoz.

Ezért fontos, hogy bízz az Isteni Időzítésben.

A lényed láthatatlan síkjain már megkaptad, megteremtetted, a Tiéd, az Univerzum leszállította. Fizikai síkon bízz abban, hogy a számodra legmegfelelőbb pillanatban nyilvánul meg, nem kell sürgetned, és többször feladnod a rendelést. Ez azonnal a félelem a veszteségtől érzését kelti benned, így azonnal eltolod magadtól a megvalósulás lehetőségét. Ehelyett köszönd meg előre, amit kapsz, gondolj rá szeretettel és hálával.

Az Univerzum minden pillanatban együtt működik Veled. Hited és szándékod szerint.

A gondolataid és az érzéseid sem látod, nem tudod megtapintani fizikailag, mégis érzed, és hiszed, hogy léteznek.

Isteni Időzítésben élek és teremtem az életem. Bízom az Isteni Időzítésben. Hiszek és bízom magamban.

Tarts önvizsgálatot. Valóban el tudnád fogadni mindazt a jót, amit kértél és vágytál? Szereted ennyire magad? Tartod magad annyira értékesnek, hogy megérdemled?

Valószínűleg most futnak a képek és a gondolatok a fejedben, hányszor nem kaptad meg, amit kértél, hányszor utasítottak vissza.
Képzeld el... milyen lenne, ha megkapnád a vágyott pozíciót? Az álom otthont? A luxus autót? A szerelmet? A sok 0-ás összeget a számládon? Valóban hálával, örömmel fogadnád és élnél vele? Vagy a véres valóság jelenik meg a lelki szemeid előtt, hogy holnap is ugyanott kelsz fel, és ugyanoda mész be dolgozni, viseled az életet?

Értékes vagyok ahhoz, hogy kapjak. Megérdemlem. Szerethető vagyok. Hálásan és szeretettel, örömmel fogadom, amit kapok az élettől. A legjobbat kapom. Sokkal többet kapok, mint amit el tudok képzelni.

Mennyire pontos a rendelésed, a szándékod? Fogalmazz egyszerűen és érthetően. Mi gazdagítaná az életed most? Készíts címszavakból álló listát. Nézd meg, mennyire konkrét? Mondd el valakinek, és kérj visszajelzést, érthető-e a kívánságod. Ha igen, az Univerzum is érteni fogja, mert tisztán érthető a szándékod a teremtésre.

Képzeld el, milyen, amikor már az új minőséget éled. Így válik a valóságoddá. MOST.

Jó Teremtést 💖

Mona Nemeth
https://www.facebook.com/events/210658729784118/
http://www.superconsciouswayoflife.com/
https://www.scc.world/hu/
https://www.facebook.com/groups/530479787409736/