Sep. 18, 2018

Harag a testemben

Megbocsátok magamnak, mert haragszom. Megbocsátok a testemnek, mert szeretem, hogy megmutatja az elnyomott haragom. Megbocsátok magamnak, mert elnyomtam a haragot magamban.

Megbocsátok Neked... Megbocsátok Istennek... Megbocsátok a Sorsnak... Megbocsátok mindenkinek, akitől bántást és sérelmet szenvedtem...

Megbocsátok mert... szeretem magam. Szeretem az életet. Mert szeretem a testem. Mert élek. Mert egészséges vagyok. Mert Isten szeret engem. Mert Isten gyermeke vagyok. Mert szeretettel alakítom a sorsom. Mert szeretnek. Mert szeretve vagyok. Mert szeretem a családom. Mert szeretem a férjem. Mert szeretem a nőt, aki vagyok. Mert termékeny életet élek. Mert csodálatos életem van. Mert szeretem a testem minden egyes sejtjét. Mert tele vagyok szeretettel. Mert boldog vagyok. Mert nevetek. Mert sírok. Mert megvalósítom a vágyaim és az álmaim.

Szeretem magam. Szeretem az életem. A lényem minden szintjén 100%-ban egészséges vagyok. Az egészséget és a boldogságot választom. Örömben élek. Gyógyító fehér fény áramlik minden sejtemben, az érzéseimben, a lelkemben. Szeretek és szeretetben élek.

Mona Nemeth
www.superconsciouswayoflife.com