Nov. 30, 2018

Félelem a jövőtől

Miért félünk a jövőtől? 

Mert ismeretlen, bizonytalan, kiszámíhatatlan. 
Kevesen kaptunk tudatos nevelést arra vonatkozóan, 
hogy bízzunk magunkban, jó döntéseket hozunk. 
Az élettapasztalat hozza meg ezt a magabiztosságot.

Nehezen nézünk szembe a változással, és stresszel bennünket még akkor is, amikor érezzük és tudjuk, hogy egy jobb lehetőség vár ránk. 
A félelem lebénít, nem tudunk boldogan, felszabadultan belépni az újba, és biztonságban érezni magunkat az átmeneti időszakban.
Amire szintén nem tanítottak meg bennünket, hogy van a lényünknek egy sokkal tudatosabb része, aki rálát a lélek választásaira, döntéseire, a betervezett életfeladatokra, melyekben kiteljesedni szeretnénk. 
Ez a Lélek Terv nagyrészt a fogantatásunk, a születésünk előtt készül. Csak emlékeznünk kell rá, hogy megalkothassuk, kiivtelezhessük. 
Az önmunka abban segít, hogy felismerd, milyen félelmek, vak szeretetből választott családi minták temették maguk alá a benned élő teljességet.

A legmagasabb rezgésű tudatossági szintünk a szeretet. Bármilyen ötlet és cél jelenik meg a gondolataidban, az életedben, képzeld el, milyen lenne, ha már azt élnéd a mindennapokban. Érezd az örömöt, a hálát, a szabadságot. Legyél tudatában annak, hogy mindig is tudtad, ezt akarod megvalósítani, a számodra legjobb módon. 
A Lélek Terved szeretetből szőtted és szeretettel teljesíted be. Bármikor még csodálatosabbra változtathatod, mert Te döntesz, itt és most a jelen pillanatban, hogy mit akarsz kihozni az életedből.

Használd a belső GPS-ed, ami ehhez a tervhez kapcsol. 
Csípj nyakon minden kritikát, félelmet, ítéletet, ami azt súgja, nem vagy képes rá. Milyen szeretetteljes, támogató gondolattá, hitté alakítanád át? 
Figyeld a jeleket, és teremtsd meg a saját csodáid.

Szeretettel,

Mona Nemeth