Jul. 20, 2019

A Női Erő

 

Mi adja a nő erejét a családban generációkon keresztül? A küzdelmes élet. A háborúban sérült, elgyengült, elveszített férfi. A felelősséget, gondoskodást hárító, alkoholizáló férfi. Ahhoz, hogy a nő erőssé váljon, gyenge megbirkózó képességgel bíró férfit kell válasszon.

A harcos női energiát, a küzdelmet átalakítom gyengéd szeretetté. Hagyom, hogy a férfi erős teremtő ereje megnyilvánuljon és gondoskodó társsá, apává váljon. 
Édesanyám és női őseim. Köszönöm, hogy túléltetek minden veszteséget, és gondoskodtatok a férfiakról és a gyermekekről. Köszönöm, hogy küzdöttetek a családért. Én is ezt teszem.
A női sorsotoknak ezt a terhét most leteszem. A gyengéd szeretetet választom. Az erős gondoskodó férfit választom.
Látom apám benned az erőt, amivel megoldod a saját életed. Te az apám vagy, és nem a gyerekem. Én vagyok a gyermek, Te vagy az apa. 
Bármire is köteleződtetek el a házasságban , az nem az én ügyem, és elkötelezettségem. Nem tudom az édesanyám által vállalt feladatokat átvenni és teljesíteni. Nem a társad vagyok, hanem a gyermeked. Nem a szülőd vagyok, hanem a gyermeked. 
Szeretettel és tisztelettel meghagyom nektek a felelősséget a saját életetekért, és én a saját sorsom élem. Gyermekedként gondoskodom rólad, és nem helyetted cselekszem a Te életedben. Az a Te felelősséged, meghagyom neked. Én a saját életemért vállalom a felelősséget.
Megengedem magamnak a szeretetet és a gyengédséget. Erős férfit választok, akiben tisztelem a férfit, a társat, és a gyermekem apját. Kérlek tekintsetek rám szeretettel akkor is, ha a küzdelmet átalakítom szeretetté. Szerető Nő és Anya vagyok. És így is hozzátok tartozom.

Szeretettel:

Mona Nemeth Grof