Feb. 22, 2020

Szerezz örömöt magadnak! Legyél Te!


Bármikor, amikor úgy döntöttél, elhitetted magaddal és másokkal, hogy nem vagy képes pénzt teremteni, hajlandó vagy-e ezt az ítéletetedet, nézőpontodat megsemmisíteni, megváltoztatni és önmagadra teremtő forrásként tekinteni?
Mikor döntöttél úgy, és hitted el magadról, hogy hagyod magad kihasználni, vagy kihasználsz másokat, hogy korlátozd magad a teremtésben, és képességeid megmutatásában?
Milyen minőséggé, önértékké változtatnád azt a döntésedet, választásodat és hiedelmedet, hogy másoknak örömöt szerezni fontosabb, mint önmagad vágyait, céljait megvalósítani, mert különben elhagynának, kirekesztenének, nem tartozhatnál oda, és magányos lennél?
Mikor érezted utoljára önzőnek magad, mert vágyad és célod nem egyezett mások igényeivel, választásával, céljaival és elvárásaival?

Mit választanál most, ami neked ad örömöt, és a Te álmaid megvalósítását szolgálja?
Ki vagy mi lehetne hozzájárulás ehhez a választásodhoz? Mennyi a hajlandóságod arra, hogy engedd, az Univerzum a számodra lehetséges legjobb módon mutassa meg neked?
Mennyire vagy befogadó, elfogadó? Milyen mértékben tartod magad érdemesnek arra, hogy a lehetséges legjobb nyilvánuljon meg a számodra? Hagyod, hogy mások adjanak neked, részt vegyenek a teremtésedben anélkül, hogy kisebbítenéd magad, vagy másokat?
Mit vagy hajlandó Te adni önmagadból elvárások nélkül?
Mi az a kreativitás, képesség, tudás, ami most készül megmutatkozni benned?

Hagyod, hogy csak úgy történjen?

Szeretettel

Mona Nemeth