Napi szösz

Feb. 22, 2020
Dec. 16, 2019

 

Szabadon áramlani, szeretettel betöltve minden teret, és űrt?
Szilárd határokat átmosni, hogy megváltoztasd életed folyásának irányát? Kitartóan haladni célod felé?
Tudsz-e éltető forrása lenni más létezőknek? Felhőkből hulló apró eső cseppek tengerévé válni az óceánban?
Jelen lenni földön, égen, levegőben?
Szelíden ringatni, érzelmi hullámaiddal kősziklákat ostromolni?
Haragos viharoddal pusztítani és az újnak életet adni?
Megfagyott jéghideg érzéseket a szeretet melegével felolvasztani?
Tudsz-e vízesésként hatalmas erővel aláhullani, hogy földet érve tovább haladj utadon? Telve bátorsággal, nem félve a sötétben?
Tudsz-e áradni, áramlásodban víz érből, patakká, folyóvá növekedni? Más vizekkel találkozva a tengerbe áramlani? Közben tudatában lenni, a csepp vagy a saját tengeredben?
Létezésed természete, hogy utad végén vízpáraként visszatérsz a fellegekbe.

Szeretettel:

Mona Nemeth Grof

Nov. 24, 2019
Nov. 16, 2019

 

Mire vágyom?
Miért szeretném ezt a változást?
Menekülök valami elől?
Hogyan járulna hozzá ez a változás az életemhez?
Mennyire állok készen?
Mi a legjobb, ami történhet?
Mennyire vagyok hajlandó megengedni magamnak?
Mit tettem annyira fontossá, nélkülözhetetlenné, hogy elkerüljem ezt a változást?
Hajlandó lennék ezt a struktúrát lebontani, hogy szabadon létezzek egy új valóságban?

Ariel:
Ideje a bőség rezgésszámára hangolódni. Segít átalakítani a Lélek tapasztalásának bevésődéseit, hogy lehetségessé váljon, amit eddig lehetetlennek tartottam. Vezet a változás útján. A hiányt teljességgé és bőséggé alakítja.

Szeretettel:
Mona Nemeth

Nov. 16, 2019

Kapcsolat Önmagaddal és a Forrásoddal

Az életed fizikai bántalmazással indult, erőszakkal, mely önromboló programmá vált a testedben, az elmédben, az érzéseidben. Életed fő kérdése a túlélés, a biztonság keresése, a kiszámíthatóság. Hogyan bízhatnál a Forrásban, amikor földi létezésed első pillanatai a szerető érintés hiányát, a fájdalmat jelentik számodra? Későbbi tapasztalásod, hogy nem bízhatsz az apában, a férfiban, mert akitől a védelmet, az óvó szeretetet várod, ökölbe szorított kézzel sújt le rád, és forrásod, édesanyád mindettől nem képes megvédeni. Elnehezül a fizikai lét, mi értelme az életednek? Éppen a megértés a kulcs, hogy mindez fejlődési lehetőséget nyújt a számodra. Ezt a kezdetet választottad, hogy Lélekként megadd magadnak, milyen bízni önmagadban, a szeretet erejében, a férfiban, az életben, Istenben. Nézd, Őrangyalod mindig veled volt. A belső erőd, mely lehetővé tette, hogy akarj élni, és kiteljesedni. Nem adtad fel. Hajlandó lennél-e lebontani minden olyan korlátot,struktúrát, nézőpontot, mely szerint félned kell az élettől? Hajlandó vagy-e minden függő, félelemre alapuló viszonyt átalakítani önmagad független létezésévé, autonómiává, szabad választássá és döntéssé?
Ez az új kezdet, a kiteljesedésed útja, hogy megtanulj örülni az életnek. Merj szeretni és beengedni mindent, ami lehetséges a számodra, és boldoggá tesz. Kapcsolódsz a Lélek Forráshoz, a feltétel nélküli szeretethez, mely átalakítja a dühöt, a félelmet, és szelíden békét teremt háborgó lelkedben.

Szeretettel:

Mona Németh Gróf