Three In One Concepts - One Brain

A stressz gyengéd oldása és képességfejlesztés

Hogyan hagyjuk abba azt a viselkedés módot, amit nem akarunk, és hogyan kezdjük el azt, amit akarunk?

A Three in One Concepts, azaz a Három az Egyben egy hatékony módszer és eszköz egy adott élethelyzet, stresszt okozó ügy mögött álló, a múltban átélt érzelmi stressz oldására korregresszióban, valamint a jelenben, így kihatva a jövőbeli új választásokra, viselkedés / érzelmi / gondolati mintákra. 
A Three in One Concepts által kifejlesztett One Brain - Egy Agy módszer célja a Test Lélek Szellem egységének, jóllétének, egyensúlyának helyreállítása. 

Érzelmi stressz alatt túlélő üzemmódra kapcsolunk, és nem használjuk ki képességeink, agyunk teljes kapacitását. Az oldás hatására két agyféltekénk képes lesz hatékonyan és kreatívan együttműködni. 

Mindig kapcsolati rendszerben és generációkban is tekintem a klienseim működését.           A kineziológia olyan információk, összefüggések felderítésében is segít, amire a kliens tudatosan nem tud/akar emlékezni, és mégis összerakható általuk a kép.                          Nem feltétlenül szükséges, hogy beszéljen, vagy egy nyelven beszéljünk, mert egy különleges technikával, izomteszttel keresem az információt. Stressz alatt az izomtónus elgyengül, akkor tudom, hogy 'jó helyen járok', a viszajelzéseket (biofeedback) a tudatalatti szintjéről nyeri az agy. 
Az idővonalon a jelentől dolgozom fogantatásig és a családi generációkban, keresve az ismétlődő sorskönyvi mintákat. 
Minden történet olyan mint egy képregény, vagy keresztrejtvény, ahogy lépésről lépésre alakul ki a teljes kép. 

A Három az Egyben módszer speciális korrekciók alkalmazásával gyengéden old és segít, hogy egy eseményhez, élményhez, személyhez fűződő érzelmi attitűd stresszmentessé és pozitívvá váljon. 
Segít a céljaidra fókuszálni életed bármely területén, kitisztítani és hatástalanítani azokat az elakadásokat, régi szokásokat, hiedelmeket, melyek gátolnak céljaid elérésében. 

Ugye nagyszerű lenne könnyedén venni az akadályokat és sikerörténetet írni? 

Szeretettel várom a hívásod! 

NÉMETH MÓNIKA 
Instructor of Three in One Concepts

+ 36 20 433 0830

Mentés