Interjú Atlantisz Emlékezete

A Lélek Játéka

A következő játék időpontja:


 

 

 

Atlantisz Emlékezete Önismereti Társasjáték

A Lélek Játéka

 

Atlantisz Emlékezete spirituális önismereti társasjáték. Atlantisz ősi emlékezetéhez  kapcsolódik 12 ösvénnyel, amit Atlantisz főpapjainak szellemi tudása és áldása kísér. Ezeket az utakat járod be élettémáiddal, hogy önmagad mesterévé válj.

A játék szellemi hátterét egy régen eltűnt civilizáció ősi bölcsessége és a XXI. század modern coaching szemlélete hatja át. A társasjáték, a játékosok és a játékvezető, Atlantisz Angyalai és Mesterei, az Univerzum szellemi ereje egy különleges energia mezőt teremt a játék folyamatában, szeretettel tanítva, vezetve Téged a Lélek Ösvényén, hogy felelősségel, és egy magasabb tudatossági szinten láthass rá élethelyzeteidre, kapcsolataidra. Szeretetteljesebb, tisztább tudattal, nyitottabbá válsz az univerzális megoldásokra.

A játék segít felszínre hozni a rejtett motivációkat, félelmeket, amelyek akadályoznak a változásban. Felismerteti a Lélek ragaszkodását a múltbéli fájdalmakhoz és új erőforrásokat nyit meg benned, azt a Lélek Erőt, ami segít Önpilléreid újra építésében, hogy megalkosd legszeretetteljesebb, legsikeresebb önmagad. Szellemi Vezetőd, segítő Angyalaid kísérnek ezen az ösvényen. Nem csak a játékban, a valós életedben is megjelenik az Univerzum Törvényeinek harmóniája és támogató ereje.

Egységbe kerülve önmagaddal, a lényed minden szintjén elindul az áramlás. Öngyógyulásod energiája érzékelhetővé válik a tested, az érzelmeid, a gondolataid, szellemed, kapcsolataid, hivatásod és pénzügyeid működésében.

A játék minden alkalommal egy élettémádon, életterületeden keresztül mutat tükröt és indítja el a változást a teljes Energetikai Rendszeredben, hogy helyre álljon a Rend és a Harmónia az életedben.

Lépj rá az Ösvényre, hogy elinduljon a körforgás az életedben.

A játék kiválóan alkalmazható egyéni és párkapcsolati coaching, családban, baráti társaságban és munkahelyi kiscsoportok számára, maximum 6 fős csoportban, önismereti munkára. A játékot képzett Játék Mesterként vezetem, más szakmai tudást és módszereket is használva.

A játék megalkotója Salamon Laura. Róla és a játékról itt olvashatsz. A játékról filmes ajánló pedig itt található.

 

A játék menete

Maximális játékos létszám 6 fő / időtartam kb. 9-10 óra

Minimális játékos létszám 1 fő /időtartam kb. 1,5-2 óra

Ideális játékos létszám 3-4 fő ajánlott/időtartam kb. 5-6 óra

A játék folyamata:

 • Téma meghatározás
 • Személyes kártyacsomag kihúzása
 • Ösvényjárás
 • Összefoglalás
 • Milyen lépéseket teszel a való életben?

A klasszikus társasjátékokhoz hasonlóan a játék táblán zajlik, dobókocka, bábuk és útmutató kártyák segítségével.

Az Ösvény, a változáshoz vezető út segítő kártyái:

12 Lélekösvény

 • Egyedi tanítás és szempont az ösvényjáráshoz, jól irányzott tükör az itt és mostra és az általad feltett életkérdésre (témára) vonatkozóan.

Illúziók és Konfliktus kártyák

 • Segít a lelki teher, konfliktus, stressz, illetve illúzió felismerésében és átalakításában.

 Energia kártyák

 • Az Univerzumban jelen lévő energiák képviselői. Segíti a játékost, megmutatja, hogy az adott kérdéskört milyen energiák jelenlétével, felhasználásával tudja megoldani.

Csakra kártyák

 • Megmutatja, hogy hol tárolod a lelki konfliktust, hol gyengül el a Lélek Erőd, illetve hol működteted túl erőfeszítéssel az energiát, hogy kompenzáld az elgyengült minőséget

Önpillér kártyák

 • Személyiséged és önképed egészséges működésének tartóoszlopai.

Szükségletek kártyák

 • Lelked rejtett szükségleteinek tudatosítását és felvállalását, valamint az önismereted elmélyítését segítik.

Angyal kártyák

 • Az angyalok a játék közben az átalakításban és az iránymutatásban támogatnak. Elvégzik a láthatatlan energiák harmonizálását, emelik a rezgésszinted. Összekapcsolnak az Univerzális Törvényekkel, az Isteni Rendet szolgálják. Segítenek összekapcsolódni a szellemi vezetőiddel, felismeréseidet és tapasztalataidat egy magasabb tudatossági szintre emelik.

Lélekerő kártyák

 • Belső erőforrásaiddal és képességeiddel hangolnak össze.

 

Egyéni játék lehetőség: előre egyeztetett időpontban.

Csoportos játék következő időpontja:

Maximum 4 játékossal.

A játék részvételi díja: 15.000 Ft/fő

Szeretettel várlak a következő játékra!

 

Németh Mónika

+36 20 433 0830

Jelentkezni itt is tudsz.