https://www.facebook.com/moonversum/

Moonversum a Pohár

A Moonversum poharat azért alkottuk meg, hogy segítsünk az álmaid megvalósításában.

7 Csakra Csomag

Moonversum a Pohár 7 csakra Kineziológia Csomag nem csak kineziológusoknak

Szia Kedvesek!

A kineziológiai oldások egyik alap eszköze a víz. Információ hordozó, sejt megújító, tisztító erejét alkalmazzuk minden egyes kliensnél és oldásban. 
Ehhez szeretnék hozzájárulni egy különleges pohárral,
és a figyelmetekbe ajánlani a Moonversum a Pohár 7 Csakra csomagot, mely segít harmonizálni a csakrákat.

Izomteszttel kiválaszthatod az ügy megoldását leginkább támogató Moonversum Poharat.

A Moonversum Pohár valóban több, mint amit a szem lát. A pohár aljába beépített kristályok nem csak az otthonod, az irodád egyediségét emelik ragyogásukkal, rezgésük betölti a teret körülötted. 
Energiájuk a pohárba töltött víz fogyasztásával teljes lényedet, minden sejtedet áthatják. 
A pohár aljába beépített kristályok átadják rezgésüket a pohárba töltött víznek, így a víz a legmagasabb tudatossági szintre, a Szeretet és a Választás szintjére emeli a test, a sejtek, a tudat, a lélek, és az érzelmek rezgését.

Bármilyen más eszenciát is cseppenthetsz a kristály vízbe, amit az oldás során a kliens energetikai rendszere kíván.

Minden Moonversum pohárhoz tartozik Jövőt formáló Kristály Gondolatok kártya, megerősítő mondatokkal, és azok az élet és lélek minőségek szerepelnek rajta, amelyeket a kristályvíz erősít, segít hogy kliens teljes lénye a változásra hangolódjon.

A Moonversum a Pohár 7 Csakra Csomag ára: 
55.300 Ft helyett 47.400 Ft, a hetedik poharat ajándékba kapod! 

1 db Mooversum Pohár ára: 7.900 Ft

A posta költség nincs benne az árban. A poharak személyesen is átvehetőek nálam a 4. kerületben.

A Moonversum Pohár valóban több, mint amit a szem lát. 
A Moonversum poharat azért alkottuk meg, hogy segítsünk az álmaid, a céljaid megvalósításában.

A poharak egyediek, kézi fújással készültek a legtisztább üvegből.
Minden egyes kristály, amit beépítettünk a Moonversum pohár aljába, olyan egyedülállóan különleges, mint Te. 
Egyedi történettel, tapasztalattal és fejlődési folyamattal rendelkezik, akárcsak Te. A kristállyal energetizált víz is egyedi módon járul hozzá a személyes fejlődésedhez és tudatosságodhoz. A maga páratlan módján teszi tisztává és szeretetteljessé a gondolataid, a szavaid, az érzéseid és a cselekedeteid a mindennapokban. A Te egyéniségednek leginkább megfelelő módon segít megvalósítani a szándékod a fizikai világban.

Merj egyedi lenni és válaszd ki a saját poharaid!

1. Moonversum Pohár Hematit kristállyal - Gyökér csakra
2. Moonversum Pohár Vörös Jáspis kristállyal - Gyökér és Szakrális csakra
3. Moonversum Pohár Karneol kristállyal - Gyökér és Szakrális csakra
4. Moonversum Pohár Holdkő kristállyal - Szakrális és Torok csakra
5. Moonversum Pohár Botswanai Achát kristállyal - Szakrális csakra ( férfi erő ), Szívcsakra és az össes csakrához kapcsolódik. 
6. Moonversum Pohár Tigrisszem kristállyal - Mesterkristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Napfonat csakra
7. Moonversum Pohár Citrin kristállyal - Mesterkristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Napfonat csakra
8. Moonversum Pohár Rózsakvarc kristállyal - Mesterkristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Szív csakra (női, anyai szeretet)
9. Moonversum Pohár Mohaachát kristállyal - Szív csakra(férfi, apai szeretet), Napfonat csara, Gyökér csakra, Korona csakra
10. Moonversum Pohár Amazonit kristállyal - Szív csakra, Torok csakra
11. Moonversum Pohár Rodokrozit kristállyal - Mesterkristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Szívcsakra, Szakrális csakra, Korona csakra
12. Moonversum Pohár Turmalin kristállyal - Szívcsakra
13. Moonversum Pohár Lapis Lazuli kristállyal - Torok csakra, Harmadik szem csakra
14. Moonversum Pohár Ametiszt kristállyal - Mester kristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Harmadik szem csakra, Korona csakra
15. Moonversum Pohár Hegyikristállyal - Mesterkristály (a 12 DNS szálhoz kapcsolódik), Korona csakra, minden csakrához kapcsolódik

A mellékelt fotókon megtekintheted és kiválaszthatod a Moonversum a Pohár 7 csakra Kineziológia Csomagodhoz a poharakat.

Szeretettel várom az érdeklődésed és a rendelésed.

A Moonversum Pohárról további információkat a Moonversum - a Pohár oldalon találsz.

Mona Nemeth
+36 20 433 0830

Bolygónk 70,8%-a víz. Az emberi test közel 70 %-a víz, még az életkor előre haladtával is 50-60%-os a testtömeg víztartalma. Ennek 34%-a sejten kívüli, 66%-a sejten belüli víz. A víz alapvető lételemünk, víz nélkül csak pár napot bír ki a szervezetünk. Az ajánlott vízfogyasztás 2-3 l naponta, hogy fenntartsuk a test egészséges egyensúlyát.
Az összes, a szervezetünkben lezajló élettani folyamathoz, a testszövetek felépítéséhez és regenerációjához, a testhőmérséklet folyamatos fenntartásához, valamint az anyagcsere során keletkezett bomlástermékek kiválasztásához, és a szervezetből való kiürítéséhez vízre van szükségünk.

A víz egyben fontos információ hordozó is. Masaru Emoto japán tudós kutató munkája során bizonyította, hogy a víz tárolja és szállítja az információt. Minden energia, mindennek van rezgése, a gondolatainknak, az érzéseinknek is. A víz együtt rezeg velünk.
A testünkben lévő víz rezgésének minőségére kihatnak az érzelmi és szellemi minőségeink, a nyugalom, a szeretet, a hála, az öröm, vagy a stressz, a harag, a félelem egyaránt. Mivel a testünk nagyobb százalékát víz alkotja, és a víz információ hordozó, egyáltalán nem mindegy, milyen érzelmi állapotban töltjük a napjainkat, és milyen gondolatok töltik be elménket.

Gondolkodásmódunk, érzelemvilágunk kihat testünk fizikai, egészségi állapotára is. Sejtjeinkben, testszövetünkben az a minőségű víz áramlik, ahogyan érzelmileg és gondolatainkban viszonyulunk önmagunkhoz, másokhoz és a világhoz. A víz minden rezgésre reagál és megváltoztatja a szerkezetét. Emoto csodálatos fotói a vízkristályokról – A víz üzenete című könyvében- láthatóvá teszik a víz reakcióját, egy szóra, egy képre, egy érzésre, vagy éppen az ima és a szeretet átalakító erejére.

Régi sérelmeket, haragot hordozunk magunkban, akár évtizedeken keresztül, rezeg bennünk, a sejtjeinkben, a szerveinkben. Egyáltalán nem mindegy, hogyan beszélünk, önmagunkról, másokról, vagy másoknak. Mindannyian érezzük a „bőrünkön”, milyen szívből örülni, és milyen érzés egy nehéz, haraggal, keserűséggel teli ember közelében tartózkodni. Ösztönösen visszahúzódunk, elkerüljük, vagy mi magunk is haragossá, feszültté válunk. A harag tagadja a változást, az életet, bebörtönöz bennünket.
Milyen gyönyörű a magyar nyelv.. Két szó: felszabadult, örömteli. Mi alól?
A stressz, a feszültség nyomása alól.

Milyen nagy szükségünk van víz átmosó, tisztító erejére!
Csodálatos, ha ezt össze tudjuk kötni pozitív érzelmi töltésű gondolatokkal, képekkel, hogy elménk, szívünk, és testünk végre megkönnyebbülhessen.
Örömmel és szeretettel teli gondolataink életigenlő módon gyökeresen alakítják át, változtatják meg életünk minőségét, felszabadítóan hatnak cselekedeteinkre és választásainkra. Több boldog pillanatot, sikert és kapcsolatot teremtünk vele a mindennapjainkban.
Fontos, hogy ezt tudatosan válasszuk és éljük minden pillanatban, így tudjuk fenntartani a boldog, kiegyensúlyozott élet rezgését.

Ehhez szeretnénk hozzájárulni egy különleges pohárral.

Moonversum a Pohár - Több, mint amit a szem lát...
Szeretet, gazdagság, bőség, siker, önbizalom, áldás ... a poharadban

A Moonversum Pohár valóban több, mint amit a szem lát. A pohár aljába beépített kristályok nem csak otthonod egyediségét emelik ragyogásukkal, rezgésük betölti a teret körülötted. Energiájuk a pohárba töltött víz fogyasztásával teljes lényedet, minden sejtedet áthatják.

Biztosak vagyunk benne, hogy a poharak és a kristályok elvarázsolnak.
Nem véletlenül szeretsz bele egy Moonversum Pohár ragyogásába. Amikor valamelyik pohár a benne lévő kristályokkal különösen vonzza a figyelmed, jelentőségteljes üzenettel bír a számodra. Egyszerűen csak figyelj a belső képeidre, érzéseidre.
Minden Moonversum pohárhoz tartozik jövőt formáló kristály gondolatok kártya, ami szintén segítségedre lehet a választásban. Így megtudhatod, miért éppen ez a pohár szólít meg.

A Moonversum poharat azért alkottuk meg, hogy segítsünk az álmaid megvalósításában.
Minden egyes kristály, amit beépítettünk a Moonversum pohár aljába, olyan egyedülállóan különleges, mint Te.
Egyedi történettel, tapasztalattal és fejlődési folyamattal rendelkezik, akárcsak Te. A kristállyal energetizált víz is egyedi módon járul hozzá a személyes fejlődésedhez és tudatosságodhoz. A maga páratlan módján teszi tisztává és szeretetteljessé a gondolataid, a szavaid, az érzéseid és a cselekedeteid a mindennapokban. A Te egyéniségednek leginkább megfelelő módon segít megvalósítani a szándékod a fizikai világban.

Merj egyedi lenni és válaszd ki a saját poharad!

Moonversum Csapat
Fb Moonversum - a Pohár

Németh Mona
+36 20 433 0830