Healy

Healy hordozható frekvenciaterápiás eszköz

Mi a Healy?

• Magunkon hordható frekvenciaterápiás eszköz

• Orvostechnikai eszköz a TimeWavercsoport technológiájával

• Tudományos alapokon nyugszik

• Kommunikál a sejtekkel és megtalálja a megfelelő frekvenciát

• Bármikor, bárhol használható

Teljeskörű támogatást nyújt a következő területeken: 

• Egészség, jó közérzet

• Munka/ tanulás

• Üzlet

• Sport, szabadidő

Hogyan?

 • Multidimenzionális analízis Információsmező- és Frekvencia alkalmazások segítségével.

 • Kvantum-szenzor a bioenergetikai mező frekvenciáinak analíziséhez 

 • Információsmező-irányította választás 144.000 arany-frekvenciából választja ki az energetikai egyensúly helyreállításához a programokat.

 

Healy - Frequencies for your life

"A viselhető egészség · jó közérzet · egyensúly."

Mit is tud ez a csinos kis kütyü, amit magadra aggathatsz mint egy csodálatos ékszert?

A Healy egy hordozható frekvenciás eszköz, ami kommunikál a testeddel, a tudatoddal, az információs meződdel. Már biztosan hallottad ezt a szót: rezgés vagy frekvencia. Minden élő (és nem élő) rendelkezik rezgésekkel, még a gondolataid, az érzéseid is rezgéseket bocsátanak ki. A tudatállapotod is egy, az érzéseidtől, hangulataidtól, gondolataidtól függő frekvencián rezeg, ami ma már mérhető.

A Healy a sejtek, a szervek, a test energetikai állapotát segít kiegyensúlyozni a rezgések harmonizálásával. Beállítja a sejtek rezgését a helyes rezgéstartományba ú.n. arany frekvenciák segítségével. 

A készülékkel mobil telefonra letöltött applikáción keresztül tudsz kommunikálni, bárhol, bármikor használhatod bluetooth kapcsolaton keresztül. A készülék mikro áramon keresztül hangolja át a rezgésed.

Mire jó a Healy? 140 programmal áll rendelkezésedre, hogy segítsen a stressz feldolgozásában, kiégett, lemerült állapotokból való feltöltődésben, vagy akár a stressz által okozott krónikus folyamatok hatásainak korrigálásában. Segti a test öngyógyító mechanizmusait aktiválni, szervek működését harmonizálni. Kitűnő segítség alvászavar, álmatlanság, fájdalmak esetén.

Támogatja a test-lélek-tudat egyensúlyának helyreállítását, környezeti okok miatt keletkező energetikai egyensúlyhiány leküzdését. Erősíti a bioenergetikai mezőt. Tökéletes kiegészítője egy tudatos életmód váltásnak.

Behangolja a test energia központjait, a csakrákat, az aurát, a meridiánokat. Segít a relaxációban, az elengedésben.

Energikussá tesz, így hatékonyabban megy a tanulás, összehangolttá válik a munka és jobb eredményeket érhetünk el stresszmenesen. Kitűnően használható szorongás és depresszió esetén, az érzelmi állapot kiegyensúlyozására.

Az eszköz nem helyettesíti az orvosi ellátást és a pzichoterápiát, kiegészíti és támogatja azt.

Ide kattintva a webshopban láthatsz még további információt és megveheted a számodra legoptimálisabb programcsomagot. A programcsomagok upgradelhetőek, ha valamelyik kisebb kategóriát választanád.

 

MEGRENDELEM

Mona Nemeth

+36 20 433 0830

mona.nemeth3in1@gmail.com

 

JOGI NYILATKOZAT:

 

A Healy olyan orvostechnikai eszköz, amely kezelést nyújt krónikus fájdalmak, fibromyalgia, a vázrendszer fájdalmai és migrén esetén, valamint kiegészítő kezelésként szolgál olyan pszichés betegségeknél mint a depresszió, szorongás és az ezekhez kapcsolódó alvászavarok . A Healy összes többi alkalmazását és a Nordenstrom elméletén alapuló sejtmembránfeszültség modelljét a hivatalos orvostudomány a saját fogalmai szerinti bizonyítékok hiányában nem ismeri el.

Healy Watch

Ismerd meg a tested!

Minden, ami vagy, és a világ körülötted, rezgés. A gondolataid, az érzéseid, a tested, a sejtjeid is rezgéseket bocsátanak ki, ami ma már mérhető és digitalizálható.
A sejtjeid rezgésszintje érzelmi és tudatállapotodtól függ.

Ebben a stresszes, bizonytalan időszakban most ez a legfontosabb „edzésed”, hogyan teremted meg a mentális, érzelmi és testi egyensúlyod.

A Healy programok támogatásával a rezgésszintedet hangolhatod újra harmónikus állapotba, amitől kisimulsz, áramlásba kerülsz, mert már nem védekezésre áll be az energetikai rendszered.💖 💖 💖

Nekem ma már teljesen természetes, hogy energiával, rezgéssel, információkkal dolgozom, amit tesztelni tudok az információs mezőből, az ú.n. kvantum és/vagy morfogenetikus mezőből.

Ezt tudja a Healy is. Leveszi az információt, illetve a rezgés minőségét, és a rezgések áthangolásával új egyensúlyi állapotot segít létrehozni.

 

És mit tud a Healy Watch?

Scanneli és méri a tested és elméd rezgéseit. A Healy programokhoz kapcsolva a mért adatok alapján elemzést végez, és 7 napos program ajánlatot tesz az energetikád kiegyensúlyozására, a legváltozatosabb élethelyzetekben. Megtalálja a számodra legmegfelelőbb Healy programot, hogy harmonizálja az energia rendszered működését. Természetesen ez nem orvosi diagnózis, csak egy javaslat a változtatásra. Tünetek, betegségek esetén fordulj orvoshoz, nem helyettesíti a gyógykezelést. Az egészséges életmód kialakításában támogat.